De Interieur Specialist van Nederland!

SaniFox

SaniFox

Kies voor de beste bescherming tegen virussen en bacteriën met de hand-desinfectie dispensers van Usi Maison. Onze dispensers zijn van SaniFox, een Nederlands bedrijf dat duurzame technologie combineert met een stijlvol design, zodat de dispenser zowel functioneel als fraai is.

Waarom een desinfectie dispenser?

Geef uw gasten en medewerkers het gemak van een automatische dispenser die maar liefst 1000 handen kan wassen. Hang de dispenser op aan de muur of kies voor de SaniFox dispenser op zuil, voor een gemakkelijke (ver)plaatsing.

De SaniFox dispenser bevat een navulzak met 2 liter aan desinfectiemiddel. Gebaseerd op een recept van de WHO (World Health Organization) bestrijd en vernietigd dit middel alle virussen en bacteriën, waaronder het Coronavirus.

Met de SaniFox desinfectie dispensers garandeert u de gezondheid en veiligheid van alle mensen in uw onderneming.

SaniFox dispensers bij Usi Maison

Bij Usi Maison hebben wij een enorme passie voor interieur en design. Wij stellen hoge esthetische en kwaliteits-eisen aan al onze aangeboden producten. Zo ook in de samenwerking met SaniFox. SaniFox levert een solide dispenser die aan alle eisen voldoet volgens de WHO en RIVM, en ook nog eens niet misstaat in een mooi interieur. Voor een handdesinfectie dispenser die naast zijn werk voor uw klanten, bezoekers en personeel ook nog eens stijl toevoegt aan uw ruimte moet u bij de SaniFox zijn. Wat beter dan een geweldig Nederlands design van een vertrouwd bedrijf in schoonmaaktechniek.

SaniFox producten

Sanifox is onderdeel van AquaFox, een pionier op het gebied van horeca reinigingssystemen. Met meer dan 4000 (horeca)klanten hebben zij kennis van zaken betreft het optimaal reinigen van glazen en handen. Er waren maar een paar kleine aanpassingen nodig voor AquaFox om hun apparaten om te zetten in handdesinfectie dispensers. Zo zijn de navulzakken en leidingen al jarenlang zorgvuldig getest op duurzaamheid en weerbaarheid. U haalt met de SaniFox dispensers dus een betrouwbaar apparaat in huis.

SaniFox biedt twee uitstekende dispensers aan. Of u nu een desinfectie dispenser aan de muur wilt bevestigen of een mobiele dispenser op zuil wilt, SaniFox staat voor u klaar. Plaats de robuuste en stoer uitziende dispenser bij in- of uitgang van uw pand, of zet hem in een gemeenschappelijke ruimte waar mensen samen komen. Door het kleine formaat van de SaniFox blijft deze discreet en minimaal aanwezig, terwijl het zijn functie uitvoert. Met de SaniFox garandeert u de veiligheid van iedereen.

SaniFox desinfectiemiddel

Het SaniFox desinfectiemiddel is gebaseerd op de receptuur van de WHO (World Health Organisation). De grootste vereiste voor dit recept is een minimale hoeveelheid ethanol van 60%. Hiermee worden alle aanwezige micro-organismen op de handen vernietigd. Voor het hand-desinfectiemiddel van SaniFox is 80% ethanol gebruikt, meer dan genoeg dus.

Zolang uw handen niet zichtbaar vies zijn is het aan te raden om hand-desinfectiemiddel te gebruiken. Enkele tips voor het gebruiken van hand-desinfectiemiddel zijn:

Breng voldoende handdesinfecterend middel aan om alle oppervlakken van de handen te bedekken.
Wrijf het ontsmettingsmiddel op de gehele hand, inclusief tussen de vingers en de vingertoppen.
Blijf wrijven totdat de handen droog zijn of gedurende ongeveer 20 seconden.

Dit handreinigingsmiddel is uitermate geschikt voor het grondig en diep reinigen van uw handen. De vloeistof droogt bij het inwrijven van de handen, hierdoor is er geen water benodigd.

Waarom handdesinfectie apparaten zo belangrijk zijn

Een van de meest voorkomende manieren waarop bacteriën en virussen worden verspreid is via de handen. Sinds de corona-crisis is het nog duidelijker geworden hoe belangrijk hand-hygiëne is voor uw eigen gezondheid en die van anderen. Maatregelen zoals de anderhalve meter maatschappij en de beperkingen op grote groepen helpen tot op een zekere hoogte, maar de grootste hulp is het zorgvuldig wassen van de handen.

Zowel het wassen van de handen met zeep en water als desinfectiemiddel werken het beste. Om contact te voorkomen met enig materiaal zijn automatische dispensers zoals de SaniFox de ideale oplossing. Hierdoor wordt de kans op verspreiding van mogelijke micro-organismen geminimaliseerd. Zeker wanneer klanten en/of medewerkers via andere materialen in contact kunnen komen, wordt het geadviseerd om de handen te wassen. Plaats een SaniFox bij de ingang van uw onderneming om mensen schone handen te geven en verdere verspreiding van een virus te voorkomen.