Winkelwagen

De smaak van Jill Rocket

Jill Rocket - Usi Maison - Beaumonde

Ontwerpen van DeKnudt Mirrors stralen in het interieur van Jill Rocket (Jill Schirnhofer) en na een home-shoot en interview nu ook in de Beau Monde! Deze bekende Nederlandse illustrator, schrijfster, programmamaakster, knutselkoningin en actrice kennen we vooral van haar populaire Instagram accounts met ontzettend veel volgers en het jeugdprogramma Jill op NPO Zapp.

Uitgesproken designs

Jill's favorieten: designs van DeKnudt Mirrors

Jill heeft haar oog laten vallen op de uitgesproken designs van DeKnudt Mirrors. Een prachtig merk dat traditionele ambachten combineert met technologieën van nu. DeKnudt Mirrors werkt in een klein atelier in België aan prachtige, moderne en duurzame collecties voor iedereen.

Bij DeKnudt Mirrors gaat elke spiegel door de handen van de ‘master mirror makers’, zoals zij hun perfect opgeleide en ervaren vakmensen noemen. Het ontwerpen en maken van dé perfecte spiegel voor uw interieur is namelijk een sterk staaltje vakmanschap.

DeKnudt Mirrors
Arob boom spiegel van Deknudt Mirrors
Duurzame keuze

Traditionele ambachten met technologieën van nu

Het produceren van dé perfecte spiegel is vakmanschap. Voor DeKnudt Mirrors betekent dat vakmanschap sinds 1946. De 3e generatie combineert traditionele ambachten met technologieën van nu.

De spiegels van DeKnudt Mirrors behoren tot de meest milieuvriendelijke geproduceerde spiegels op de markt. Dat doen ze bijvoorbeeld met behulp van 2000 zonnepanelen en zoveel mogelijk hergebruik van water tijdens de productie.

 

Andere merken en designers