Winkelwagen

Deknudt Mirrors

Foto DeKnudt spiegel

Spiegels zorgen voor meer ruimte en licht in uw huis. Ze vormen het middelpunt van uw interieur en geven sfeer. Bij DeKnudt Mirrors gaat elke spiegel door de handen van de ‘master mirror makers’, zoals zij hun perfect opgeleide en ervaren vakmensen noemen. Het ontwerpen en maken van dé perfecte spiegel voor uw interieur is namelijk een sterk staaltje vakmanschap. Benieuwd naar de collecties?

Foto DeKnudt spiegel
Collecties

Collecties met ieder een eigen look en feel

DeKnudt Mirrors biedt vijf prachtige collecties met ieder hun eigen stijl. Daar zit vast een collectie tussen die aansluit bij uw unieke smaak.

  1. Collectible: designersspiegels met nét dat detail wat de spiegels bijzonder maakt.
  2. Heeft u een unieke, uitgesproken smaak? Dan passen de spiegels die gezien mogen worden uit de Signature lijn perfect bij u.
  3. Bij de collectie Essentials zegt het al. Deze is essentieel voor uw interieur. Vorm is functie. Deze collectie gaat voor strak, zonder rare franjes.
  4. Laat uw badkamer shinen met een spiegel uit de collectie Bathroom. Een speciale collectie spiegels met bijvoorbeeld verlichting en functies tegen condens. Dat is handig!
  5. Outdoor is speciaal ontworpen om alle elementen van het weer te weerstaan. Een perfecte aanschaf om uw tuin, terras of kleine hoekjes meer ruimte en licht te geven.
Foto DeKnudt spiegel
Duurzaam

Traditionele ambachten met technologieën van nu

Het produceren van dé perfecte spiegel is vakmanschap. Voor DeKnudt Mirrors betekent dat vakmanschap sinds 1946. De 3e generatie combineert traditionele ambachten met technologieën van nu en werkt in een klein atelier in België aan prachtige, moderne en duurzame collecties voor iedereen.

Duurzaam? De spiegels van DeKnudt Mirrors behoren zelfs tot de meest milieuvriendelijke geproduceerde spiegels op de markt. Dat doen ze bijvoorbeeld met behulp van 2000 zonnepanelen en zoveel mogelijk hergebruik van water tijdens de productie.

Ontwerpers van DeKnudt

Authentiek atelier in België

De spiegels van DeKnudt worden in een authentiek atelier in België ontworpen en geproduceerd. Zij houden daarbij veel rekening met onze aarde en proberen hun footprint zo laag mogelijk te houden. Dat doen ze bijvoorbeeld met behulp van zo’n 2000 zonnepanelen en het hergebruiken van zoveel mogelijk water. Daarnaast voldoen de Europese ateliers aan de hoogste eisen van milieuwetgeving en is het productieproces 100% koper- en loodvrij.

DeKnudt Mirrors produceert internationaal voor producenten en groothandels van badkamerkasten. Daarnaast ontwerpen ze unieke designspiegels voor in uw woonruimten, badkamer en tuin. DeKnudt Mirrors werkt met eigen ontwerpers en werkt daarnaast samen internationale ontwerpers. Overal wordt over nagedacht. Zo voorzien de moderne spiegels van Deknudt in alle soort wensen omtrent reflectie, van strakke spiegels met geïntegreerd LED-licht tot spiegelmodellen die grenzen aan kunstwerken.

Vakmanschap sinds 1946

Spiegels zijn al sinds 1946 de passie van Deknudt Mirrors. Ze ontstaan uit een mix van expertise, sterke ideeën en hoogwaardige materialen. Deknudt Mirrors heeft die knowhow: “een schitterende reflectie bekom je immers alleen door een ultradun laagje zilver feilloos op een loepzuivere glasplaat aan te brengen”. Puur Belgisch vakmanschap.

Usi Maison is officiële dealer van DeKnudt Mirrors

Usi Maison is officiële dealer van DeKnudt Mirrors en biedt een groot deel van de collectie en bedient u graag vanuit de webshop. Usi Maison is aangesloten bij Stichting Webshop Keurmerk en leeft de Keurmerk-code na. Heeft u behoefte aan advies om het ‘juiste gevoel’ te krijgen? We geven u graag persoonlijk advies.

Andere merken