Winkelwagen

Over ons

Usi Maison is gespecialiseerd in elegante lampen, spiegels en accessoires in Art Nouveau en Art Deco stijl, aangevuld met bijpassende producten teneinde een compleet nieuwe uitstraling aan uw interieur te geven.

Usi Maison is opgericht door Jelle Usi nadat hij meer dan 20 jaar ervaring had opgedaan in het luxe-segment. Door de jaren heeft hij ervaren dat het bij de keuze voor producten vooral draait om het creëren van ‘het juiste gevoel’: het moet bij je passen, voelen als thuiskomen en uitdrukking geven aan waar je voor staat.

Dit ‘juiste gevoel’ gaat hand in hand met de juiste prijs. Om die reden is onze collectie met een kritische blik samengesteld waarbij kwaliteit voor de juiste prijs altijd voorop staat.

  • Tiffany Lampen: het diverse en tegelijkertijd exclusieve aanbod lampen wordt gekenmerkt door hoogwaardig vakmanschap. Door vergaande zorgvuldigheid en een oog voor detail. De Tiffany productlijn is van een uniek soort en en kan worden herkend aan gebrandschilderd glas en lampen volgens het karakteristieke art nouveau en art decostijl.
  • Spiegels: de finishing touch, in de vorm van sierlijke spiegels, geven uw interieur een exclusieve uitstraling.

Usi Maison bedient u graag vanuit de webshop met goed toegankelijke product pagina’s. Wanneer u behoefte heeft aan advies om het ‘juiste gevoel’ te krijgen, zijn wij u graag van dienst met persoonlijk advies.