Winkelwagen

Spiegels

Bij Usi Maison vindt u de meest uitgebreide collectie spiegels. Alle spiegels zijn online te bestellen, worden gratis bezorgd en hebben 2 jaar garantie.

De interieurspecialist van Nederland

 • bezorging
  Gratis verzending
 • persoonlijk contact
  Niet goed, geld terug
 • vingerafdruk
  2 jaar garantie
 • kwaliteit
  Eenvoudig betalen
 • bezorging
  Zorgvuldig verpakt
 • persoonlijk contact
  Webshop keurmerk

De interieurspecialist van Nederland

 • bezorging
  Gratis verzending
 • persoonlijk contact
  Niet goed, geld terug
 • vingerafdruk
  2 jaar garantie
 • kwaliteit
  Eenvoudig betalen
 • bezorging
  Zorgvuldig verpakt
 • persoonlijk contact
  Webshop keurmerk
informatie

Meer over Spiegels

Spiegels zijn onmisbaar in uw interieur. Iedere ruimte, bad- of woonkamer heeft een eigen stijl en vraagt om een passende spiegel. Usi Maison voorziet in iedere wens omtrent de glazen reflectie, en heeft de meest uitgebreide collectie spiegels online. In onze webshop kunt u allerlei soorten spiegels bestellen: barokspiegels, klassieke spiegels, moderne spiegels en zelfs exclusieve design spiegels van de gevierde Deknudt Mirrors. Ons assortiment biedt spiegels in alle maten, vormen en met allerlei soorten lijsten. Hier begint uw online zoektocht voor spiegels van de hoogste kwaliteit. Onze spiegels worden geleverd met de beste service, en in onze collectie zijn er modellen die aansluiten op ieder soort wens.

Spiegels kopen bij Usi Maison

Als u spiegels online wilt bestellen bent u bij Usi Maison bij het juiste adres. Naast een extensieve collectie met tientallen verschillende stijlen biedt Usi Maison ook een klantgericht service. Zo krijgt u uitgebreide informatie bij ieder model en kunt u rekenen op een ruime garantie. Wij begrijpen de wens van de klant en nemen alleen de beste en mooiste spiegels op in onze topcollectie. Wist u tevens dat:

 • Wij de spiegels binnen Nederland gratis én snel leveren
 • Spiegels aanbieden voor zowel klassieke als moderne interieurs
 • Wanneer u niet tevreden bent over uw aankoop, u uw geld terug kunt krijgen
 • Onze online winkel is voorzien van het Webshop Keurmerk
 • U makkelijk kunt betalen met iDeal

Usi Maison is dé interieur specialist van Nederland. Wij bieden de hoogste kwaliteit spiegels voor een scherpe prijs. De lijsten van onze spiegels zijn dan ook handgemaakt, en de spiegelplaten prachtig afgewerkt met een geslepen facet. De collectie is verrassend, en de lijsten zijn vaak in meerdere kleuren te verkrijgen om perfect aan te sluiten bij de ruimte die u voor ogen heeft. U kunt bovendien ook terecht bij Usi Maison voor badkamerspiegels met verlichting, verwarming én voor maatwerk!

Maatwerk spiegels bij Usi Maison

Usi Maison biedt de meeste spiegels in meerdere maatuitvoeringen. Per product kunt u precies zien welke maten er beschikbaar zijn, hoeveel iedere maat spiegel kost en hoe de verschillende uitvoeringen er uit zien. Het kan echter zo zijn dat u een prachtige spiegel ziet die u in een specifieke maat wenst te hebben om zo perfect mogelijk in uw woonruimte te passen. Daarom biedt Usi Maison bij verschillende modellen maatwerk aan, en kunt u uw favoriete spiegel precies op maat bestellen. Neem contact op en wij helpen u graag bij al uw wensen omtrent uw interieur!

Exclusieve design spiegels van Usi Maison

Usi Maison heeft ook exclusieve ontwerp spiegels van de Deknudt Mirrors. Dit is een exclusieve designstudio waar verschillende ontwerpers werken aan de meest vernieuwende, moderne en strakke spiegels. De Deknudt Mirrors werkt met gevierde ontwerpers zoals Rashid Karim, en heeft zelf ook een aantal zeer ervaren en toonaangevende ontwerpers in dienst die de meest hoogwaardige modellen ontwerpen. Zo voorzien de moderne spiegels van Deknudt in alle soort wensen omtrent reflectie, van strakke spiegels met geïntegreerd LED-licht tot spiegelmodellen die grenzen aan kunstwerken.

Sterker nog, sommige spiegels zíjn kunstwerken. Er zijn namelijk Deknudt modellen waarbij elementen van moderne schilderijen gecombineerd worden met spiegelreflectie, modellen die gebruik maken van optische illusie door innovatief gebruik van materialen, en spiegels met ledverlichting die oplicht in allerlei verschillende kleuren. Neem zelf een kijkje bij de Deknudt collectie en laat u verrassen door de meest variërende en vernieuwende spiegels van dit moment.

Technologische innovatie in de spiegels van Usi Maison

Usi Maison gaat mee met de tijd, en heeft daarom naast prachtige ronde, houten, ovalen en kuifspiegels ook spiegels die voldoen aan al het comfort dat de moderne mens zich wensen kan. Dit zijn spiegels die zijn voorzien van de nieuwste technologie van dit moment. Denk aan sensoren die automatisch de lichtregulatie voorzien van de LED-spiegels, of LED-kleuren die op afstand afgesteld kunnen worden. Daarnaast hebben enkele spiegels zelfs verwarmingselementen achter het glas, waardoor de reflectie niet beslaat! Ideaal voor als u uit de douche stapt en de spiegel in uw badkamer nodig heeft. Bij Usi Maison is alles mogelijk.

De Klassieke spiegels van Usi Maison

Usi Maison heeft een zeer uitgebreide collectie klassieke spiegels. Dit zijn spiegels die voorzien zijn van een handgemaakte houten lijst. De lijsten zijn vaak versierd met allerlei prachtige ornamenten, en roepen een gevoel van verwondering op bij de toeschouwer. Hier vallen ook de middeleeuws geïnspireerde barok spiegels onder, en een deel van onze kuifspiegels. De klassieke spiegellijsten zijn vaak verkrijgbaar in de kleuren goud, zilver, zwart en wit. Dit geeft u de keuze om een klassieke spiegel in een moderne ruimte te plaatsen, want een barok lijst in het zwart of wit misstaat een hedendaags interieur ook niet!

Voor een echte historische look is het tevens aan te raden om een kijkje te nemen bij de kuifspiegels. Kuifspiegels hebben deze naam omdat ze een sierlijk ornament op de top van hun lijst hebben, die ze trots lijken te dragen als een kuif. Deze spiegels grijpen direct de aandacht en vragen een reactie van de toeschouwer. Vaak worden deze spiegels op een schouw gezet of in een hal.

 • Tevens zijn er ook een mooi aantal ovalen en ronde spiegels te vinden onder de klassieke collectie, voor als u zoekt naar een spiegel met een vloeiende vorm.
 • Onze grote wandspiegels zijn verkrijgbaar in vele maten!

Moderne & Extravagante spiegel van Usi Maison

Een andere geweldige categorie uit onze topcollectie spiegels bevat de moderne en de extravagante spiegels. Dit zijn beiden spiegels van een hele andere slag, die een mooi contrast bieden met de klassieke spiegels. De moderne spiegels kennen vaak in tegenstelling tot de sierlijke klassieke ornamentlijsten een hele strakke vormgeving. Deze sobere, strakke en wat eenvoudigere lijsten kunnen echter bijzonder stijl en smaakvol ogen. Onder de moderne spiegels vallen ook enkele ronde spiegels met verrassende ontwerpen.

De extravagante spiegels vormen een categorie apart, en hebben een allure en een uitstraling waar de meeste andere modellen niet aan kunnen tippen. Denk aan grote lijsten met veel ornamenten, lijsten met gaten en vlugge lijnen, en spiegels in allerlei soorten feestelijke kleuren. Deze spiegels passen perfect in het interieur dat er niet voor schuwt om op te vallen, en bij liefhebbers van excentrieke en expressieve ontwerpen.

Kortom, om welke ruimte het ook gaat, en wat de wens ook mag zijn, Usi Maison heeft een passende spiegel