Winkelwagen

Yvan Brutsaert & Laurent Van Ausloos

Foto Yvan Brutsaert & Laurent Van Ausloos - Ontwerpstudio Mira

Ontwerpstudio Mira wordt gevormd door een Belgisch duo van hedendaagse kunstenaars: schilder Yvan Brutsaert en fotograaf Laurent Van Ausloos. Sinds 2015 maken ze gemeenschappelijk werk, waarbij de twee kunstvormen op een subtiele manier mengen.

Foto DeKnudt Floc spiegel - Ontwerpstudio Mira
Yvan Brutsaert

Kracht, intuïtie, beweging en materiaal

Zijn toeschouwers laten reizen volgens zijn verbeelding. Dat is wat het werk van Yvan Brutsaert teweeg brengt. Het werk van Yvan Brutsaert zit vol kracht, intuïtie, beweging en materiaal. Soms kosmisch, soms mineraal. Samen met Laurent van Ausloos maakte Yvan Brutsaert ontwerpen voor DeKnudt Mirrors.

Een van de laatste toevoegingen aan de imposante collectie DeKnudt designspiegels is de Floc Designspiegel. Beelden en schilderijen van het Belgische duo vormen de inspiratie voor de ontwerpen van deze spiegel. De artistieke illustraties zijn via een zeefdruk aangebracht op de ronde spiegel. Deze illustraties vormen geen specifieke vorm, waardoor de toeschouwer ervan zijn eigen interpretatie kan vormen. Als een Rorschach vlek werkt deze designspiegel betoverend.

Foto DeKnudt Flux spiegel - Ontwerpstudio Mira
Laurent Van Ausloos

Eigen artistieke visie

Laurent Van Ausloos geeft zijn eigen artistieke visie aan zijn designs. Een fotografische en eigentijdse visie die schilderkunst als een landschap vastlegt en transformeert om sferen, lichtspel en visuele diepte te creëren. Voor de kijker roepen deze nieuwe contrasten, nieuwe vormen, kleurschakeringen en diepte nieuwe emoties op.

De tegenhanger van de Floc Designspiegel is de Flux Designspiegel. De ideale partner om gezamenlijk in dezelfde kamer op te hangen. Gebaseerd op dezelfde inspiratie als de Floc Designspiegel vormen ook deze illustraties geen specifieke vorm, waardoor u uw eigen interpretatie kan vormen. Een prachtig stuk van Ontwerpstudio Mira.

Designspiegels van DeKnudt
Andere designers & merken