Winkelwagen

Design studio Avado

Foto Ado Avdagić - Ontwerper voor Artisan

Ado Avdagić genereert functionele, ergonomische en esthetisch overtuigende oplossingen die de tijd weerstaan. Bij ieder ontwerp overweegt hij de relatie tussen mens, natuur en vorm in de ruimte. Hij gelooft dat natuurlijke ontwerpprincipes moeten worden gecombineerd met innovatieve technologie om een betere wereld te creëren. Als ontwerper voor Artisan ontwierp Ado de spiegel Muse.

Foto spiegel Muse uit de collectie van Artisan
Ado Avdagić

Designstudio Avado

Ado Avdagić, de oprichter van de multidisciplinaire ontwerpstudio 'Avado' sinds 2008, werkt aan verschillende projecten, variërend van meubels, verlichting, interieurs en creatieve leiding. Zijn ontwerpproces is plangestuurd en zet hij in als ontwerper voor Artisan.
Meer over Artisan
Foto spiegel Muse uit de collectie van Artisan
Ambacht

De meesters van Artisan

De ‘meesters van Artisan’ houden van hout en hebben de belangrijkste productietools altijd bij de hand: de handen van échte ambachtslieden. Artisan is gespecialiseerd in handmatige productie van meubelen van hoge kwaliteit. Ambachtelijk handwerk met liefde voor hout.

Andere ontwerpers & merken

Haal de natuur in huis met de meubels van Artisan.

Hout – het prachtige natuurproduct waarmee we onlosmakelijk verbonden zijn in ons leven – vormt namelijk dé basis van alle producten van Artisan. De ‘meesters’ van Artisan staan voor ambachtelijk handwerk met liefde voor hout en geven uw interieur een warme en een natuurlijke sfeer.

Artisan meubels te koop bij Usi Maison

Usi Maison is officiële dealer van Artisan en biedt een deel van de collectie, voornamelijk spiegels, en bedient u graag vanuit de webshop. Usi Maison is aangesloten bij Stichting Webshop Keurmerk en leeft de Keurmerk-code na. Heeft u behoefte aan advies om het ‘juiste gevoel’ te krijgen? We geven u graag persoonlijk advies.