Winkelwagen

Designer voor Artisan

Foto Silva Mikelić - Designer voor Artisan

Silva Mikelić is designer voor Artisan en werd geboren in Kotor, Montenegro. Ze studeerde af aan de Faculteit Architectuur, School of Design in Zagreb, Kroatië, en behaalde de titel Master of Arts in Design. Ze werkt sinds 2013 voor het merk Artisan in Zagreb. De kennis en ervaring die ze opdeed tijdens haar werk bij Artisan stelde haar in staat om producten te ontwerpen die haar liefde voor hout weerspiegelen.

Liefde voor hout

Haal de natuur in huis met Artisan

Haal de natuur in huis met de meubels van Artisan. Hout – het prachtige natuurproduct waarmee we onlosmakelijk verbonden zijn in ons leven – vormt namelijk dé basis van alle producten van Artisan. De ‘meesters’ van Artisan staan voor ambachtelijk handwerk met liefde voor hout en geven uw interieur een warme en een natuurlijke sfeer.

Brand

Ambachtelijk handwerk met liefde voor hout

Artisan staat voor liefde voor hout én de natuur. Hoe kan dat dan als hout de basis is van al hun producten? Daar is over nagedacht. Alle producten van Artisan worden geproduceerd vanuit massief hout dat afkomstig is uit hernieuwbare bronnen. Tijdens het productieproces maken ze gebruik van milieuvriendelijke materialen, zoals lijm op vinylbasis en natuurlijke oliën en was.

En omdat ze gebruik maken van deze natuurlijke producten wordt de houtstructuur extra benadrukt en kan het hout op een natuurlijk wijze ‘ademen’. Doel: een eindproduct creëren dat net zo natuurlijk is als waar het hout vandaan komt. Met Artisan haalt u de natuur letterlijk in huis!

Artisan meubels te koop bij Usi Maison

Usi Maison is officiële dealer van Artisan en biedt een deel van de collectie, voornamelijk spiegels, en bedient u graag vanuit de webshop. Usi Maison is aangesloten bij Stichting Webshop Keurmerk en leeft de Keurmerk-code na. Heeft u behoefte aan advies om het ‘juiste gevoel’ te krijgen? We geven u graag persoonlijk advies.

Andere ontwerpers & merken