Winkelwagen

Studio Segers

Studio Segers is een Belgische creatieve studio voor architectuur, productdesign en grafische vormgeving. Alles met een no-nonsense aanpak in het ontwerpen van betekenisvolle concepten met innovatieve technieken en duurzame materialen. Voor DeKnudt Mirrors ontwierpen zij de prachtige spiegel Luna Black en Luna Light.

Luna Black van Studio Segers voor Deknudt Mirrors
Luna

Grote ronde designspiegel

Vergroot uw ruimtes met de imposante Luna Black. Een welgevormde spiegel met meerdere unieke karakteristieken afkomstig uit de studio van Deknudt mirrors.

Een tijdloze spiegel die zowel in uw huis als winkel sprankelt. De spiegel bestaat uit twee halve maan spiegels, elk uniek in vorm. De twee halve manen komen samen in een derde vlak dat bedekt is met een decoratief zwart glas. Het grote oppervlak maakt van de Luna Black een indrukwekkende verschijning.

Naast de Luna Black is er ook een versie met een verlichte strip in het midden te verkrijgen: Luna Light.

Productdesigners

Studio Segers

Studio Segers bestaat uit productdesigners Wim Segers, Bob Segers en Tom Fonteyn. Respect voor context, duurzaam materiaalgebruik en esthetiek zijn daarbij de basiswaarden voor al hun designs. Bij ieder ontwerp wordt de probleemstelling tot in de puntjes geanalyseerd om vervolgens met een passend concept te komen waarbij aan elk detail is gedacht.

In 2022 ontving oprichter Wim Segers de prestigieuze Henry van de Velde Lifetime Achievement award.

Andere ontwerpers & merken