Winkelwagen

ignore Amsterdam

Spiegels

Het vermijden van het gewone en onderscheiden van de massa. Alle prikkels om ons heen negeren en alleen focussen op dat wat we écht leuk vinden. Spreekt u dat aan? Dan zijn de minimalistische en eigenzinnige meubels van Ignore Amsterdam speciaal voor u.

Foto bijzettafel Dance - Ignore Amsterdam
Inspiratie

Shop the look!

Bijzettafel Dance van Ignore Amsterdam is altijd in balans. Hoe je ook naar haar kijkt, telkens zie je weer iets verrassends. De bijzettafel is vervaardigt uit een enkele plaat van gepoedercoat metaal. Een subliem minimalistisch design, verkrijgbaar in de kleuren antraciet, wit en rood/bruin.
Ga naar de shop
Rond spiegel met vierkante spiegel
Dutch design

Minimalistisch en eigenzinnig van karakter

Ignore Amsterdam is een design studio die ieder product stript tot de essentie en haar ogen sluit voor trends. Met als resultaat: een duidelijk onderscheidende collectie met een minimalistisch en eigenzinnig karakter. Ignore werkt alleen samen met getalenteerde en gerenommeerde Nederlandse designers.

Met onder andere de ontwerpen Show Vase, DANCE, SPACE, WRAP, LOOK, STACK staat er een prachtige collectie die we niet meer weg kunnen denken in het thema Dutch Design. Dankzij lokale productie en montage, garandeert Ignore hoge kwaliteitsnormen.

Avoid the ordinary. Stay horny for design.

Het vermijden van het gewone en onderscheiden van de massa. Alle prikkels om ons heen negeren en alleen focussen op dat wat we écht leuk vinden. Dat is waar de designers van Ignore Amsterdam voor staan. Dutch design met een minimalistisch en eigenzinnig karakter.

Ignore Amsterdam werkt alleen samen met getalenteerde en gerenommeerde Nederlandse designers. Belangrijke voorwaarde voor samenwerken is dat ze dezelfde filosofie delen als het merk. De oprichter Julien van Hassel startte met Ignore om samen met andere ontwerpers minimalistisch design beschikbaar te maken in de markt. De filosofie van Ignore deelt hij inmiddels met:

  • Alexandra Izeboud: interieurontwerpster met ultra minimalistische, gedematerialiseerde ontwerpen die ontdaan zijn van alle decoratieve elementen.
  • Frans Willigers: meubelontwerper en voormalig docent aan de KABK en de Gerrit Rietveld Academie met ontwerpen die op veel plaatsen worden gepresenteerd, zoals de Salone del Mobile in Milaan. Zijn werk maakt deel uit van de Kunstcollectie Thierry Barbier-Mueller in Genève.
  • Marc Th. van der Voorn: ontwerper met ontwerpen die draaien om “spanning”. Elk product heeft iets verrassends. Zijn ontwerpen zijn tijdloos, maar neem gerust even de tijd om ze te doorgronden.

“Voor mij ligt de voldoening in het vervullen van een behoefte, vaak praktisch, je zit op een stoel, maar vaker nog esthetisch, de stoel is geweldig om naar te kijken!”

Marc Th. van der Voorn

Met onder andere de ontwerpen Show Vase, DANCE, SPACE, WRAP, LOOK, STACK staat er een prachtige collectie die we niet meer weg kunnen denken in het thema Dutch Design.

Usi Maison is officiële dealer van ignore Amsterdam

Usi Maison is officiële dealer van Ignore Amsterdam en biedt een deel van de collectie, voornamelijk spiegels, en bedient u graag vanuit de webshop. Usi Maison is aangesloten bij Stichting Webshop Keurmerk en leeft de Keurmerk-code na. Heeft u behoefte aan advies om het ‘juiste gevoel’ te krijgen? We geven u graag persoonlijk advies.