Winkelwagen

Andrea valt voor kuifspiegel Rodin

Content creator, schrijfster en onderneemster Andrea de Groot van Living Hip heeft haar oog laten vallen op kuifspiegel Rodin. Schrijven en interieur zijn haar passie. Dat deelt ze via haar blog en social media met ontzettend veel volgers.

Perfecte match

Andrea & spiegel Rodin

Andrea was al langere tijd op zoek naar een spiegel waarmee ze meer ruimte in haar huis kon creëren. Een grote spiegel die ze op de grond kon plaatsen. Ze liet haar oog vallen op kuifspiegel Rodin en vond daarmee het perfecte exemplaar bij Usi Maison.
Kuifspiegels
Barokspiegel van UsiMaison
Functie & tips

Ruimte licht en sfeer

Volgens Andrea van Living Hip hebben spiegels een functie in huis. Bijvoorbeeld in de badkamer, in de hal en in donkere hoeken. Andrea geeft graag tips over wat u kunt bereiken met spiegels in uw interieur:

  1. Licht: plaats een spiegel, in plaats van een schilderij, in een donkere hoek en zorg voor lichtreflectie.
  2. Sfeer: bepaal vooraf wat voor model spiegel in uw interieur past. Denk aan spiegels in barok-stijl, strakke designspiegels en industriële modellen met stalen frames.
  3. Ruimte: maak uw ruimte groter en kies voor een groter formaat spiegel. Integreer de spiegel in uw interieur. Plaats de spiegel op de grond of op een dressoir. Hang een mooie spiegel boven de bank of kies ervoor om meerdere kleine spiegels bij elkaar te plaatsen. Op deze manier integreert u de spiegels echt in uw interieur en maakt u uw ruimte groter.
Merken & designers