Winkelwagen

De stijl van Rachel Siwaletti (@dehuismuts)

Foto De Huismuts

Rachel Siwaletti is beter bekend als 'De Huismuts' met ruim 150.000 volgers op Instagram en meer dan 56.000 abonnees op YouTube én als schrijfster van het boek 'Mom, You Got This'. Haar favoriet: kuifspiegel Rodin.

Foto interieur - Kuifspiegel Rodin
Smaakvolle keuze

Favoriet van De Huismuts

Kuifspiegel Rodin schittert in het interieur van de smaakvolle onderneemster Rachel Siwaletti (@dehuismuts). Haal ook de Franse charme in huis en geef uw interieur meer licht en ruimte met deze prachtige spiegel.
Meer kuifspiegels
Foto interieur van De Huismuts
Interieurstyling

Maak van uw huis een wáánzinnig thuis

Als influencer neemt De Huismuts ons mee in haar privéleven waarin het voornamelijk gaat over interieur en het moederschap. Daarnaast leert en inspireert Rachel Siwaletti iedereen die interesse heeft in interieurstyling via De Huismuts Homeschool met online cursussen.

Een onderneemster, auteur, moeder en influencer met smaak, want ze heeft haar oog laten vallen op de kuifspiegel Rodin.

 

 

Foto De Huismuts
Franse charme

Geef uw interieur meer licht en ruimte

Kuifspiegel Rodin van Usi Maison is overduidelijk de favoriet van Rachel Siwaletti (@dehuismuts) en vormt het middelpunt van haar interieur. De spiegel brengt, mede dankzij het formaat, extra licht in haar ruimte en maakt haar interieur ruimtelijker. De klassieke Franse charme past perfect in haar moderne interieur en valt daarmee goed in de smaak.

Het ontwerp is gebaseerd op hoogwaardig interieurdesign van Franse ontwerpers. Van oudsher pronken kuifspiegels meestal boven een schouw of een sidetable. De opvallende kuif is sierlijk en dankzij de puntige vormen tegelijkertijd stoer en eigenzinnig. Haal ook de Franse charme in huis en geef uw interieur meer licht en ruimte met deze prachtige spiegel.

Inspiratie