Winkelwagen

Kleurstalen

Het schapenleer is van de beste kwaliteit en wordt met de hand bewerkt en gepatineerd. Hierdoor komt de unieke kleur naar voren waar deze meubelen aan te herkennen zijn. De stoffering wordt uitgevoerd met nat schapenleer, waardoor er geen plooien ontstaan en de vormgeving goed tot uiting komt.

Résidance

De cognackleur Résidance is de meest traditionele kleur waar we de schapenleren fauteuils van kennen.  Zodra de stoelen zijn bekleed met leer wordt het met de hand bewerkt en gepatineerd. Hierdoor komt de unieke kleur naar voren waar deze meubelen aan te herkennen zijn.

Kastanjebruin

Prachtige warme roodbruine kleur die een unieke uitstraling aan uw interieur geeft, of deze nou klassiek of modern is.  Een meubel in deze kleur is tijdloos en voegt precies toe wat u zoekt.

Antiek rood

Deze bijzondere kleur straalt een antieke klasse uit en voegt prachtig bij diverse stijlen.  De antiek rode kleur is enorm populair en is afgeleid van de antiek rode Two-tone Chesterfield.  Een meubelstuk in deze kleur is een echte aanwinst voor uw interieur.

Toscaans rood

Gedurft en een beetje extravagant. Een fauteuil in Toscaans rood geeft een warme gloed aan uw interieur. Engelse degelijkheid, gecombineerd met Italiaanse warmte geeft uw meubelstuk een prachtige uitstraling.

Zwart

Vaak worden alleen de biesen in zwart gemaakt, maar steeds vaker krijgen wij de vraag of ook de gehele fauteuil in zwart kan, vandaar dat wij het hebben opgenomen in onze standaard collectie.

Onderhoud

Behandel uw schapenleren meubel regelmatig met bijenwas, dit voorkomt uitdroging en zorgt dat het leer zijn glans behoudt.

Onze bijenwas is vervaardigd naar een Oudhollands recept met zuivere bijenwas en carnabauwas, voor onderhoud en bescherming van uw meubelen.

Klik hier om uw bijenwas te bestellen.